Coronavirus

Beste cliënten en sporters,

Zoals voor velen heeft de uitbraak van het Corona virus helaas ook gevolgen voor onze diensten in de praktijk. Vanaf heden gaan de medisch fitness groepen niet door tot in ieder geval 6 april 2020.  Hopelijk kunnen we na dit tijdsbestek de fitness weer vervolgen, afhankelijk van het ingestelde beleid en adviezen vanuit het RIVM.

1 op 1 (revalidatie) behandelingen voor fysiotherapie gaan in principe wel door, mits u zich daar prettig bij voelt. Als u last heeft van verkoudheid, keelpijn, koorts en luchtweg klachten (denk aan kortademigheid en hoesten) wordt u geadviseerd om niet naar de praktijk te komen. Neem dan telefonisch of via email contact met ons op om te overleggen over alternatieve behandel mogelijkheden.

Wij desinfecteren de apparatuur regelmatig en is er desinfectiemiddel beschikbaar gesteld voor cliënten. Daarnaast vragen wij u zich aan de gestelde regels vanuit het RIVM te houden, dat wil zeggen:

  • Voelt u zich ziek of heeft u andere symptomen (hoesten, keelpijn, koorts of neusverkoudheid) meldt u zich dan af voor uw afspraak of stel uw aanmelding bij de praktijk uit
  • Was uw handen regelmatig
  • Gebruik papieren zakdoekjes bij hoesten
  • Schud geen handen
  • Hoest/ nies in de binnenkant van de elleboog
  • Raak het gezicht zo min mogelijk aan.
  • Neem een eigen handdoek mee!

Hopelijk kunnen we op deze manier onze diensten snel weer als vanouds aanbieden.

Indien u vragen heeft over mogelijke consequenties van deze situatie op uw behandeling, neem dan gerust contact met ons op.

Vanwege deze situatie kan het zijn dat wij telefonisch lastiger te bereiken zijn; spreek alstublieft uw boodschap in via de voicemail, stuur een email naar: fysiotherapiepraktijkschrooder@casema.nl of probeer het op een ander moment nogmaals.

Meer informatie met betrekking tot adviezen vindt u op https://www.thuisarts.nl/nieuws/nieuwe-adviezen-tegen-coronavirus-in-nederland.

Namens Fysiotherapie Schrooder

Aris Schrooder

 

Comments are closed.