Nieuw! De WADbeweegroute in Waddinxveen

Ter hoogte van ‘het parkje’ achter het Anne Frank centrum is sinds kort een route uitgezet waar u zelfstandig of onder begeleiding op uw eigen niveau in beweging kunt zijn. Van knieheffen en strekoefeningen tot aan loop- en balansoefeningen, de route is voor iedereen toegankelijk! Op onze website staat, in de menubalk onder het kopje “Netwerken”, de WAD beweegroute op deze pagina vindt u alle informatie over de beweegroute en ook de beweegkaart waar alle oefeningen opstaan.

Adreswijziging!

Na 33 jaar werkzaam te zijn geweest op de Bernhardlaan 93, heb ik daar de deuren gesloten. In de oude situatie waren we werkzaam aan de Jacob Catslaan 1, Prins Bernhardlaan 93 en in het Medisch Centrum West aan de Mozartlaan 2-4.
De praktijkruimte in het Medisch Centrum West blijft ongewijzigd en de FysioFitness is begin dit jaar al verhuisd van de Jacob Catslaan naar de Oranjelaan 9.

Doordat we in deze nieuwe locatie beschikken over meer ruimte, kunnen we met ons team, ondanks het sluiten van de praktijk aan de Bernhardlaan, toch dezelfde capaciteit aan fysiotherapie blijven bieden.