Overname fysiotherapiepraktijk Schrooder | FTC Waddinxveen

– Al meer dan 20 jaar vertrouwde fysiotherapeutische zorg in Waddinxveen –

Er waait een frisse wind door Fysiotherapiepraktijk Schrooder. Priscilla van Hoven en Rogier de Best hebben na 23 jaar het stokje overgenomen van Aris Schrooder en zijn per 1 maart 2021 eigenaar van de praktijk. Zij gaan verder onder de naam FTC Waddinxveen (Fysiotherapeutisch Centrum Waddinxveen).

Aris Schrooder startte zijn praktijk in 1998 en zocht een opvolger, deze heeft hij gevonden in Priscilla van Hoven en Rogier de Best. Bekende gezichten binnen de praktijk aangezien zij inmiddels al 14 en 9 jaar werkzaam zijn binnen deze praktijk en nu helemaal klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Aris blijft nog werkzaam als fysiotherapeut in het nieuwe fysiotherapeutische centrum.

Hoewel de praktijknaam is veranderd, is het team met fysiotherapeuten onveranderd. U kunt nog steeds rekenen op deskundige zorg met uw vertrouwde fysiotherapeut op dezelfde locaties aan de Oranjelaan 7A en in het gezondheidscentrum MCW op de Mozartlaan 2. De praktijk is gespecialiseerd in (Sport-) fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, Dry Needling, orthopedische revalidatie, longrevalidatie, hartrevalidatie, valpreventie en fysiofitness. Helaas is er in deze tijd geen mogelijkheid om dit met een opening te vieren, het past niet binnen de coronaregels. Meer informatie is te vinden op de website www.ftcwaddinxveen.nl of bel naar de praktijk 0182-611250.

Comments are closed.