Overname fysiotherapiepraktijk Schrooder | FTC Waddinxveen

– Al meer dan 20 jaar vertrouwde fysiotherapeutische zorg in Waddinxveen –

Er waait een frisse wind door Fysiotherapiepraktijk Schrooder. Priscilla van Hoven en Rogier de Best hebben na 23 jaar het stokje overgenomen van Aris Schrooder en zijn per 1 maart 2021 eigenaar van de praktijk. Zij gaan verder onder de naam FTC Waddinxveen (Fysiotherapeutisch Centrum Waddinxveen).

Aris Schrooder startte zijn praktijk in 1998 en zocht een opvolger, deze heeft hij gevonden in Priscilla van Hoven en Rogier de Best. Bekende gezichten binnen de praktijk aangezien zij inmiddels al 14 en 9 jaar werkzaam zijn binnen deze praktijk en nu helemaal klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Aris blijft nog werkzaam als fysiotherapeut in het nieuwe fysiotherapeutische centrum.

Hoewel de praktijknaam is veranderd, is het team met fysiotherapeuten onveranderd. U kunt nog steeds rekenen op deskundige zorg met uw vertrouwde fysiotherapeut op dezelfde locaties aan de Oranjelaan 7A en in het gezondheidscentrum MCW op de Mozartlaan 2. De praktijk is gespecialiseerd in (Sport-) fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, Dry Needling, orthopedische revalidatie, longrevalidatie, hartrevalidatie, valpreventie en fysiofitness. Helaas is er in deze tijd geen mogelijkheid om dit met een opening te vieren, het past niet binnen de coronaregels. Meer informatie is te vinden op de website www.ftcwaddinxveen.nl of bel naar de praktijk 0182-611250.

Praktijk update 18 november 2020

Beste Sporters,

Ondanks het feit dat de aangescherpte corona maatregelen van 3 november afgelopen dinsdag (17 november) zijn teruggedraaid, hebben wij besloten om de fitness groepen voorlopig niet te hervatten.

Met de intentie om het aantal besmettingen terug te dringen, volgen wij de adviezen van onze beroepsvereniging (Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie) en de maatregelen van de rijksoverheid: Hierbij mogen maximaal 4 personen met elkaar binnen sporten. Daarnaast geven de huidige adviezen aan dat de oppervlakte van onze oefenruimte niet groot genoeg is om met meer dan 5 personen tegelijk aanwezig te zijn.

Wij willen iedere sporter evenveel recht geven om te kunnen trainen, dat betekent dat wij onze fitnessuren zouden moeten uitbreiden. Helaas hebben wij hier niet de capaciteit voor. Wij zijn nadrukkelijk op zoek naar een oplossing, zodat wij snel de fitness weer kunnen aanbieden. Tot die tijd hopen wij op uw begrip en zien wij uw graag weer bij de heropening van de fitness.

Voor vragen over dit bericht, neem gerust contact met ons op:

Email: fysiotherapiepraktijkschrooder@casema.nl

Tel: 0182 611250 of 0182637290 (spreek a.u.b. een bericht in bij geen gehoor, wij bellen u dan zo snel mogelijk terug)

Hartelijke groet,

Team Schrooder

Update coronamaatregelen: FYSIOFITNESS GROEPEN STOPPEN!

Praktijk update 4 november 2020

Vanwege de aangescherpte maatregelen vanuit het RIVM om het coronavirus terug te dringen zijn onze praktijkmaatregelen per 4 november 2020 veranderd. Dit houdt in dat wij helaas hebben moeten besluiten de fysiofitness groepen te stoppen tot het moment dat de fitnessgroepen weer mogen. 1 op 1 (revalidatie) behandelingen voor fysiotherapie gaan wel door.

Daarnaast is het voor iedere aanwezige in de praktijk (therapeut, cliënt, sporter) verplicht een (niet medisch) mondkapje te dragen!  Mocht u per ongeluk vergeten zijn om een mondkapje mee te nemen, dan kunt u er een bij ons kopen.

Wij hopen hiermee iedereen zo gezond mogelijk te houden en het aantal besmettingen verder terug te kunnen dringen. De maatregel blijft geldig tot nieuwe berichtgeving vanuit het RIVM kenbaar wordt gemaakt. Mocht u symptomen hebben dan verzoeken wij u dringend uw afspraak zo spoedig mogelijk te annuleren. 

Neem bij vragen gerust contact op met de praktijk via 0182- 611250 en spreek alstublieft de voicemail in als wij niet in staat zijn uw oproep aan te nemen.  U kunt ons ook altijd mailen: de emailadressen van alle therapeuten vind u onder het tabblad “ons team”.

Team Schrooder