Update Coronavirus (COVID-19) 1 mei 2020 || Goed nieuws!

Fysiotherapeuten hebben 30 april 2020 groen licht gekregen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om stapsgewijs weer aan het werk te gaan, meldt de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Wat kunt u van ons verwachten ?
-U wordt door ons gebeld indien u een afspraak had die reeds was afgezegd ivm het coronavirus
-We voldoen aan alle hygiëne maatregelen
-We voldoen aan alle eisen die het KNGF en RIVM van ons verwachten bij het weer opstarten van de zorg.

Wat verwachten we van u ?
-Indien u koorts heeft, verkouden bent, of andere symptomen heeft passend bij het corona virus blijft u thuis
-U komt indien u in staat bent alleen naar de praktijk                                                        -U neemt u eigen handdoek mee naar de praktijk
-U desinfecteert uw handen bij binnenkomst

We zullen nog niet iedereen kunnen behandelen, maar streven er wel naar u met uw klachten te kunnen helpen.

De fysiofitness zal gesloten blijven tot in ieder geval 1 september 2020. Hopelijk kunnen we na dit tijdsbestek de fitness weer vervolgen, afhankelijk van het ingestelde beleid en adviezen vanuit het RIVM.

Heeft u vragen ? Neemt u dan contact met ons op. De praktijk is te bereiken via de mail fysiotherapiepraktijkschrooder@casema.nl of telefonisch 0182-611250. Alle fysiotherapeuten zijn ook persoonlijk via de mail te bereiken. Kijk voor hun e-mailadres bij het tabblad “ons team” daar vindt u alle e-mailadressen.

Team Fysiotherapie Schrooder

Update Coronavirus (COVID-19) 22 april 2020 || Wij zijn open voor noodzakelijke zorg, telefonische- en videoconsulten

In verband met de, voorlopig niet veranderde, maatregelen rondom het coronavirus blijven wij de komende periode onze behandelingen op een aangepaste manier aanbieden. Wij volgen de adviezen van de Rijksoverheid, RIVM en het KNGF (de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten). Dit houdt in dat we e-consulten geven ( tips, adviezen en hulp op afstand middels telefonische- en/of videoconsulten). Een telefonisch- of videoconsult staat dan gelijk aan één behandeling. We hopen u op deze manier het beste alternatief in deze periode te kunnen bieden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u via ons programma een oefenschema krijgt die op u is afgestemd zodat u op de juiste manier kan blijven bewegen.

Wij blijven open voor noodzakelijke zorg! Met een videoconsult vervangen we momenteel de fysieke behandeling. Mochten uw klachten verergeren of kunt u niet wachten neem dan gerust contact met ons op. De praktijk is te bereiken via de mail  fysiotherapiepraktijkschrooder@casema.nl of telefonisch 0182-611250. Alle fysiotherapeuten zijn ook persoonlijk via de mail te bereiken. Kijk voor hun e-mailadres bij het tabblad “ons team” daar vindt u alle e-mailadressen.

Onze praktijklocatie in het gezondheidscentrum aan de Mozartlaan blijft gesloten tot 20 mei 2020. Onze locatie op de Oranjelaan blijft open voor noodzakelijke zorg!

 De fysiofitness zal gesloten blijven tot in ieder geval 1 juni 2020

Wij hopen dat we weer snel voor iedereen klaar kunnen staan. Hou vol & blijf gezond!

Team Fysiotherapie Schrooder

Update maatregelen Corona (COVID-19) 1 April 2020

Op basis van advies vanuit het kabinet en onze beroepsgroep is helaas besloten de sluiting van de praktijk te verlengen voor reguliere behandelingen en medisch fitness. Alleen de ‘urgente’ behandelingen op verwijzing van een arts gaan door op locatie Oranjelaan 7A, de locatie op de Mozartlaan blijft gesloten. Vooralsnog geldt de nieuwe maatregel voor fysiotherapie tot en met 28 april 2020, voor medisch fitness houden we vooralsnog 1 juni aan.  

Eind april 2020 worden de maatregelen opnieuw beoordeeld en uiteraard zullen wij u zo goed mogelijk op de hoogte houden over de gevolgen voor de praktijk via onze website. De fysiotherapeuten zullen iedereen met een geplande afspraak benaderen (telefonisch of per mail). Dit kan enige tijd in beslag nemen, wij vragen hiervoor uw begrip. 

Om u komende tijd zo goed mogelijk te kunnen helpen kunt u voor hulp gebruik maken van een telefonisch of een videoconsult. Een consult staat dan gelijk aan een reguliere sessie fysiotherapie, hierbij wordt dus aanspraak gedaan op uw aanvullende verzekering. Een telefonisch- of videoconsult staat dan gelijk aan één behandeling. We hopen u op deze manier het beste alternatief in deze periode te kunnen bieden.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn is de praktijk te bereiken via de mail fysiotherapiepraktijkschrooder@casema.nl of telefonisch 0182-611250. Alle fysiotherapeuten zijn ook persoonlijk via de mail te bereiken. Kijk voor hun e-mailadres bij het tabblad “ons team” daar vindt u alle e-mailadressen.

Wij wensen iedereen sterkte deze periode,

Met vriendelijke groet,

Team Schrooder