Tijd voor een nieuwe praktijkupdate

We willen onze dank uitspreken richting al onze cliënten voor het naleven van de ‘praktijkregels’ sinds corona. Mocht u een gestaakte behandeling willen hervatten, dan vragen wij u om vanaf heden zelf contact op te nemen met de praktijk. Wij heten iedereen graag weer ‘als vanouds’ welkom. U wordt verzocht een eigen (grote) handdoek mee te nemen naar uw afspraak. U bent niet verplicht om in de praktijk een mondkapje te dragen, op eigen initiatief mag dit uiteraard wel.  

Op advies van het RIVM verzoeken wij u bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven en uw afspraak te annuleren. Dit geldt ook als u recent in contact bent geweest met iemand met (mogelijk) corona, aangezien wij ook kwetsbare patiënten in onze praktijk behandelen. Dank voor uw begrip! 

De praktijk is te bereiken op telefoonnummer 0182- 611250 (spreek bij geen gehoor a.u.b. de voicemail in, u wordt dan z.s.m. teruggebeld) of per mail: de emailadressen van alle fysiotherapeuten vind u onder het tabblad “ons team”.

Comments are closed.