Update coronamaatregelen: FYSIOFITNESS GROEPEN STOPPEN!

Praktijk update 4 november 2020

Vanwege de aangescherpte maatregelen vanuit het RIVM om het coronavirus terug te dringen zijn onze praktijkmaatregelen per 4 november 2020 veranderd. Dit houdt in dat wij helaas hebben moeten besluiten de fysiofitness groepen te stoppen tot het moment dat de fitnessgroepen weer mogen. 1 op 1 (revalidatie) behandelingen voor fysiotherapie gaan wel door.

Daarnaast is het voor iedere aanwezige in de praktijk (therapeut, cliënt, sporter) verplicht een (niet medisch) mondkapje te dragen!  Mocht u per ongeluk vergeten zijn om een mondkapje mee te nemen, dan kunt u er een bij ons kopen.

Wij hopen hiermee iedereen zo gezond mogelijk te houden en het aantal besmettingen verder terug te kunnen dringen. De maatregel blijft geldig tot nieuwe berichtgeving vanuit het RIVM kenbaar wordt gemaakt. Mocht u symptomen hebben dan verzoeken wij u dringend uw afspraak zo spoedig mogelijk te annuleren. 

Neem bij vragen gerust contact op met de praktijk via 0182- 611250 en spreek alstublieft de voicemail in als wij niet in staat zijn uw oproep aan te nemen.  U kunt ons ook altijd mailen: de emailadressen van alle therapeuten vind u onder het tabblad “ons team”.

Team Schrooder

Comments are closed.