Klanttevredenheidsonderzoek / CQI

In een tijd waarin van alles gemeten kan worden, zoals  de mobiliteit van uw gewrichten en  de inten-siteit van uw rugpijn, zijn wij en de zorgverzekeraars geïnteresseerd naar uw (klant)ervaringen over onze praktijk, middels een zogenoemde Consumer Quality Index (CQI).  Deze CQI is een gestandaardiseerde methodiek om klantervaringen in de zorg te meten. Indien u onder behandeling bent bij een van onze therapeuten dan wordt u gevraagd om mee te doen aan dit  onderzoek. Als u hiermee instemt, dan krijgt u per email een vragenlijst toegestuurd, waarvan het invullen u ongeveer 6 minuten tijd zal kosten.

Met de uitkomsten van deze enquête wordt  de kwaliteit rondom de fysiotherapeutische behandelingen gemeten vanuit het perspectief van de patiënt en kunnen we proberen verbeterpunten in  onze praktijk  toe te passen, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn in de toekomst.

Een andere mogelijkheid om uw ervaringen met ons en anderen te delen kan via de website www.zorgkaartnederland.nl.  Zorgkaart Nederland laat een overzicht van alle zorgaanbieders in Nederland zien en biedt u de mogelijkheid om zorgverleners te waarderen.

Comments are closed.