Update Coronavirus (COVID-19) 22 april 2020 || Wij zijn open voor noodzakelijke zorg, telefonische- en videoconsulten

In verband met de, voorlopig niet veranderde, maatregelen rondom het coronavirus blijven wij de komende periode onze behandelingen op een aangepaste manier aanbieden. Wij volgen de adviezen van de Rijksoverheid, RIVM en het KNGF (de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten). Dit houdt in dat we e-consulten geven ( tips, adviezen en hulp op afstand middels telefonische- en/of videoconsulten). Een telefonisch- of videoconsult staat dan gelijk aan één behandeling. We hopen u op deze manier het beste alternatief in deze periode te kunnen bieden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u via ons programma een oefenschema krijgt die op u is afgestemd zodat u op de juiste manier kan blijven bewegen.

Wij blijven open voor noodzakelijke zorg! Met een videoconsult vervangen we momenteel de fysieke behandeling. Mochten uw klachten verergeren of kunt u niet wachten neem dan gerust contact met ons op. De praktijk is te bereiken via de mail  fysiotherapiepraktijkschrooder@casema.nl of telefonisch 0182-611250. Alle fysiotherapeuten zijn ook persoonlijk via de mail te bereiken. Kijk voor hun e-mailadres bij het tabblad “ons team” daar vindt u alle e-mailadressen.

Onze praktijklocatie in het gezondheidscentrum aan de Mozartlaan blijft gesloten tot 20 mei 2020. Onze locatie op de Oranjelaan blijft open voor noodzakelijke zorg!

 De fysiofitness zal gesloten blijven tot in ieder geval 1 juni 2020

Wij hopen dat we weer snel voor iedereen klaar kunnen staan. Hou vol & blijf gezond!

Team Fysiotherapie Schrooder

Comments are closed.