Update maatregelen Corona (COVID-19) 1 April 2020

Op basis van advies vanuit het kabinet en onze beroepsgroep is helaas besloten de sluiting van de praktijk te verlengen voor reguliere behandelingen en medisch fitness. Alleen de ‘urgente’ behandelingen op verwijzing van een arts gaan door op locatie Oranjelaan 7A, de locatie op de Mozartlaan blijft gesloten. Vooralsnog geldt de nieuwe maatregel voor fysiotherapie tot en met 28 april 2020, voor medisch fitness houden we vooralsnog 1 juni aan.  

Eind april 2020 worden de maatregelen opnieuw beoordeeld en uiteraard zullen wij u zo goed mogelijk op de hoogte houden over de gevolgen voor de praktijk via onze website. De fysiotherapeuten zullen iedereen met een geplande afspraak benaderen (telefonisch of per mail). Dit kan enige tijd in beslag nemen, wij vragen hiervoor uw begrip. 

Om u komende tijd zo goed mogelijk te kunnen helpen kunt u voor hulp gebruik maken van een telefonisch of een videoconsult. Een consult staat dan gelijk aan een reguliere sessie fysiotherapie, hierbij wordt dus aanspraak gedaan op uw aanvullende verzekering. Een telefonisch- of videoconsult staat dan gelijk aan één behandeling. We hopen u op deze manier het beste alternatief in deze periode te kunnen bieden.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn is de praktijk te bereiken via de mail fysiotherapiepraktijkschrooder@casema.nl of telefonisch 0182-611250. Alle fysiotherapeuten zijn ook persoonlijk via de mail te bereiken. Kijk voor hun e-mailadres bij het tabblad “ons team” daar vindt u alle e-mailadressen.

Wij wensen iedereen sterkte deze periode,

Met vriendelijke groet,

Team Schrooder

Comments are closed.